İki defa kanseri yenen kadın çalışıp babasına bakıyor

İzmir'in Torbalı ilçesinde iki kez yakalandığı kanseri yenen ve 6 ameliyat geçiren Şerife Görgülü, hastane kantininde çalışarak babasına bakıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2012 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evli ve 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Şerife Görgülü, 6 yıl önce bağırsak kanseri olduğunu öğrendi. Büyük bir azim göstererek kanseri yenen Görgülü, daha sonra rahim kanseri oldu. Yumurtalıkları alınan Görgülü, büyük bir hızla iyileşme kaydetti. Ancak omuriliğinde açılma olduğu tespit edilen kadının omuriliğine parça konuldu. Şimdiye kadar 6 ameliyat geçiren Görgülü, geçirdiği iki kanseri de atlatarak yaşama azmini kanıtladı. Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı vücudu kan üretmediği için her gün kan verilen Görgülü, Torbalı Devlet Hastanesi kantininde çalışarak hem babasına bakıyor hem de kendi giderlerini karşılıyor.

Ağır ameliyatlar geçiren Görgülü, ?Beni hayata bağlayan tek şey kızım oldu. Onun desteğini hep hissettim? dedi. Tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan savaş verdiğini ifade eden Görgülü, ?Çok zor günler geçirdim. Ardı ardına iki defa kanser oldum ve yendim. 6 sene önce bağırsak ve 4 yıl önce de rahim kanseri oldum. Allah bana yaşama gücü verdi? diye konuştu.

Sağlıklı insanların bile yapamadığı işlere koşturan Şerife Görgülü, kantinden aldığı para ile hem şeker hastası ve tansiyonu olan babasının masraflarını hem de kendi giderlerini karşılıyor. Görgülü, ?Hastaneden izin alıp kantinde çalışıyorum. 12 saat çalışmama rağmen hiç yorulmuyorum? dedi.

Daha önce yaptığı işleri de sıralayan Görgülü, ?Dekorasyon, marketçilik, kokoreççilik ve mobilyacılık yaptım. Hatta mobilya montajı bile yaptım. En son olarak da kantinde çalışıyorum? dedi.

Annesini de kan kanserinden kaybeden Görgülü, çalışarak iyileştiğini söyledi. Ayda bir defa kontrole giden Görgülü, yaşama azmi ile herkese örnek oluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber